Aannemings- en bouwrecht

Velen dromen over het bouwen van een eigen woning. Hier komt veel bij kijken, om nog niet te spreken over de verschillende partijen die bij het bouwproces betrokken zijn: de bouwheer, bouwpromotor, notaris, architect, verschillende aannemers, verkopers van bouwmaterialen, installateurs van sanitair, keuken, verwarming, elektriciens, studiebureaus, ... .

Met zoveel betrokkenen is het niet ondenkbaar dat er ergens tijdens het project iets fout loopt en dat u in een bouwconflict verzeild geraakt.

Enkele voorbeelden van dossiers die onder aannemings- en bouwrecht vallen, zijn:

  • Bouwovertreding
  • Betwiste facturen van uw aannemer, architect, bouwpromotor
  • Verborgen gebreken aan de woning
  • Faillissement aannemer
  • Geschillen met de architect

Hebt u vragen met betrekking tot het aannemings- en bouwrecht? Blijf er niet mee zitten. Laat u bijstaan door een specialist ter zake.

Meester Guedens heeft jarenlang ervaring in de bijstand aan particulieren inzake aannemings- en bouwrecht. Het kantoor van Meester Guedens maakt een erezaak van transparantie, persoonlijke aanpak en volledige betrokkenheid. Want alleen dan slagen we erin om datgene waar u zich zorgen om maakt en waar u bijstand in nodig hebt, om te zetten in een correct juridisch onderbouwd verhaal.