advog_sc_1 advog_sc_3 advog_sc_4

Hoofdscherm Mededeling

Wegens jaarlijks verlof zal het kantoor gesloten zijn van 20 juli tot en met 31 juli 2024. 

Welkom bij advocatenkantoor Guedens!

Vandaag gaat het u voor de wind. En dan plots keert het tij en krijgt u te maken met een juridisch probleem. Dit zijn vaak spannende situaties waarbij emoties hoog kunnen oplopen, zoals bij (v)echtscheidingen, huurgeschillen, boedelverdelingen tussen erfgenamen, een conflict met de buren, een verkeersongeval, ... . De meeste mensen hebben hier weinig ervaring mee en kunnen er niet de finesses en consequenties van overzien.

Wacht daarom niet om uw juridische vragen te stellen aan ons kantoor. Soms volstaat juridisch advies om een vervelende situatie op te lossen, en verdere problemen te vermijden. Ons kantoor begeleidt u waar mogelijk bij het zelf in handen houden van het conflict en zal in eerste instantie altijd trachten te onderhandelen of bemiddelen met de andere partij.

Ook wanneer u een brief van een advocaat of deurwaarder ontvangt, is het zeer belangrijk om snel advies in te winnen bij ons kantoor. In veel gevallen is een eerste brief van een advocaat of deurwaarder een ‘waarschuwing’. Hoe sneller u reageert, des te groter de kans dat hogere gerechtskosten kunnen vermeden worden. 

Bovendien kost een advies vaak ook minder dan een ‘procedure’. Snel reageren zal dus altijd beter uitkomen voor uw portemonnee.

Een zaak wint of verliest u niet voor de rechtbank, een zaak wint u met een sterk dossier. Met de juiste juridische begeleiding kan een goed sterk dossier worden samengesteld, zodat een rechtzaak eventueel kan worden vermeden.

Volg mij

Facebook: Bart Guedens
LinkedIn: Bart Guedens

Contacteer mij

Telefoon: +32 (0)13 33 88 99
Email: info@advoguedens.be
Website: www.advoguedens.be
BTW nr: BE0812.609.580

Waar vindt u ons?

Pastoor Frederickxstraat 22, 3560 Lummen