Aanpak

Het kantoor van Meester Guedens blijft bewust klein, maar denkt groot. Zo kan ik een persoonlijke aanpak garanderen, iets waar ikzelf veel belang aan hecht. Veel mensen zijn immers niet vertrouwd met juridische aangelegenheden en gang van zaken, omdat dit vaak complex en tijdrovend kan zijn.

Vergeet een standaard aanpak voor uw dossier. Uw persoonlijke situatie is uniek, net als uw dossier. Maatwerk, met focus op wat u als cliƫnt echt wilt, dat is waar ik naar streef. Door aandacht te besteden aan de mens achter de zaak en door de zaak zo transparant mogelijk voor te stellen, op een begrijpbare manier.

Bij het opstarten van een dossier wordt u dan ook stap voor stap begeleid en op de hoogte gehouden van het verloop van uw dossier. Zodat u gerust bent. Discretie en de goede verwerking van vertrouwelijke informatie zijn bovendien belangrijke aandachtspunten voor mijn kantoor.

Extra kwaliteitsgarantie : mijn kantoor onderhoudt ook uitstekende relaties met andere advocatenkantoren.

Mijn doelstelling : zo snel en correct mogelijk een goed dossier samenstellen. Want een zaak wint of verliest u niet voor de rechtbank, maar met een sterk dossier.